Luk menu

Læring i den virkelige verden

I samarbejde med udvalgte partnere bygger vi bro mellem uddannelse og erhvervsliv. Vi vil skabe værdifulde resultater med udgangspunkt i virksomhedens udfordringer og undersøge nye muligheder for anvendelse af morgendagens teknologi

Danmarks smukkeste festival har gjort bøgeskovene ved Skanderborg landskendte og hvert år samles godt 50.000 mennesker for at feste til det bedste musik fra ind- og udland. Smukfest er en ægte digital pioner og var en af de første herhjemme, der lancerede en decideret festival app. De har også eksperimenteret med robot-bartendere og vil gerne have FlowFactorys bud på, hvordan bøgeskoven i Skanderborg kan vokse som digital oplevelse.

Se partnerens hjemmeside »

Det prisvindende arkitektfirma fra Aabenraa står bag designet af vores fantastiske byggeri FlowFactory. De seneste år har arkitekterne opbygget ekspertise inden for skolebyggeri og er mestre i at forene form og funktion. Med ydmyg tilgang til opgaven, behovet og bygherren skaber de visionære arkitektoniske hovedgreb, der inspirerer brugerne og beriger omgivelser. Vi glæder os til at gøre arkitekturen mere digital i samarbejde med ZENI.

Se partnerens hjemmeside »

Esbjerg-firmaet er indbegrebet af iværksætteri og start ups. Som eksperter i innovation, digital platforme og ny teknologi søger de konstant efter det næste spændende projekt, som de kan kaste deres entusiasme og perfektionisme over. De har solid erfaring med crowdfunding og styring af komplekse digitale projekter med fokus på research, udvikling og realisering. FlowFactory ser frem til et lærerigt samarbejde med tech-firmaet, der altid har fingeren på den digitale puls.

Se partnerens hjemmeside »

Ægteparret Sanne og Svend Brodersen har, siden de i 2007 blev ejere af Gram Slot, på fornemste måde vist, hvordan kulturhistorie og visionær virksomhedsdrift kan forenes i et stærkt brand. Gram Slot har som moderne økologisk landbrug og arrangør af kulturelle arrangementer sat Gram på Danmarkskortet som samlingspunkt og dynamo for bæredygtige værdier og kulturelle oplevelser. Vi ser frem til at bidrage med digitale koncepter til fortællingen om det moderne Slot.

Se partnerens hjemmeside »

Med flere end tusind forretninger i 38 lande er JACK & JONES en af Europas førende tøjproducenter og en af Danmarks helt store eksportsucceser. De arbejder målrettet med mode, trend og strategisk markedsføring og er eksperter i at udvikle kraftfulde visionære kundeoplevelser i deres retail univers. Vi ser frem til at udvikle digitale koncepter sammen med brandets In-Store Media afdeling.

Se partnerens hjemmeside »

Med deres legende tilgang og tekniske robusthed er det unge Aarhus-firma eksperter i udvikling af apps til alle platforme og har solid erfaring i projekter omkring Internet of Things. De kalder sig selv for tekniske humanister og har den idealistiske holdning at bruge 20% af deres arbejdstid på udviklingsprojekter. Et fantastisk mindset, som kommer os til gode i det digitale projektsamarbejde.

Se partnerens hjemmeside »

Designlab’et udspringer af det prisvindende skandinaviske arkitektfirma AART architects. I flere end 15 år har virksomheden arbejdet i krydsfeltet mellem design, arkitektur og teknologi. Et krydsfelt, hvor de søger synergi på tværs af skalatrin og bringer design i spil, så der skabes et stærkt samspil med bygningens, byens eller landskabets rum. Vi glæder os til at undersøge potentialet i koblingen mellem produktdesign og digital teknologi sammen med AART.

Se partnerens hjemmeside »

Med næsten 13.000 ansatte på verdensplan og en årlig omsætning på mere end 1 milliard € er Rambøll en af Danmarks helt store spillere inden for teknisk rådgivning og management. Deres rådgivende ingeniører, designere og management konsulenter leverer videnbaserede helhedsløsninger inden for: byggeri, transport, miljø, energi, olie og gas samt management consulting. Vi ser frem til at “rådgive” rådgiverne og bygge digitale projekter sammen med Rambøll Danmark.

Se partnerens hjemmeside »

Med sloganet “Fordi mennesker er forskellige” tror boligforeningen i Haderslev på, at deres beboere skal have indflydelse og mulighed for at at sætte et personligt præg på boligen. Derfor arbejder de intenst med at udvikle et stærkt beboerdemokrati, som de altid er i dialog med, når der skal renoveres, bygges om eller bygges nyt. Boligforeningen administrerer godt 2.200 boliger i Haderslev Kommune og huser en smuk sammensætning af mennesker på tværs af generationer, kulturer og sociale forhold. Vi glæder os til at arbejde med digitalt demokrati sammen med HAB.

Se partnerens hjemmeside »

På tværs af fag og brancher skaber Haderslev Erhvervsråd nære samarbejdsrelationer og dialog imellem kommunens virksomheder. De arbejder hårdt for at gøre Haderslev kommune til regionens bedste erhvervskommune og udvikle virksomhedernes grundvilkår ved at fokusere på innovation, viden og oplevelse. Vi ser frem til at kunne trække på deres viden om iværksætteri og bidrage med digitale indspark til det lokale erhvervsliv.


Se partnerens hjemmeside »

“Think Business” er slagordet, når adformation arbejder med strategisk markedsføring for deres kunder. Kommunikationsbureauet fra Haderslev er eksperter i kommerciel og personlig branding og rækker med deres portfolio langt ud over det sønderjydske erhvervs-landskab. Adformation er det kreative bureau bag VUC Syd visuelle identitet, og derfor er vi super glade for at kunne fortsætte samarbejdet i FlowFactory regi.

Se partnerens hjemmeside »

Familievirksomheden er grundlagt i 1942 og har siden 1976 produceret komponenter til forbedring af arbejdsmiljø for produktionsfaciliteter. De har primært fokus på udvikling af brugervenlige ventilationsløsninger og har de sidste 20 år skabt markant vækst i virksomheden. Den udvikling tager vi hatten af for hos FlowFactory. Som dansk export-produktionsvirksomhed i global konkurrence skal man konstant at arbejde med brugerforståelse, innovation, design og videreudvikling.

Se partnerens hjemmeside »

Provas er for alvor en af de virksomheder, som får vores samfund til at køre rundt. Virksomheden står for professionel håndtering af vand, affald og spildevand i Haderslev kommune. Dermed er det dem, som sørger for, at borgerne har rent vand i hanen og kan komme af med affald og spildevand, så det belaster vores miljø mindst muligt. Provas' ydelser er således vigtige for den enkelte kunde og samfundet som helhed, når de arbejder med daglig drift og visioner for en bæredygtig fremtid.

Se partnerens hjemmeside »

I Danmark har vi det privilegium at leve i et af verdens bedste lande. Men it-leverandøren Atea vil være med til at bygge en endnu bedre fremtid. Om så det er at understøtte engagerede lærere med teknologi til at forbedre vores børns læringsproces, at give danske entreprenører midlerne til at bygge boliger, alle har råd til at bo i, eller at skabe energiløsninger der holder i fremtiden. FlowFactory ser meget frem til at byde på digitale løsninger til forslag som disse.

Se partnerens hjemmeside »

Scan Wear har det vigtige mål at være deres kunders foretrukne samarbejdspartner. Virksomheden, som specificerer sig i alt fra homewear til undertøj, nattøj og babytøj, sætter stor pris på at servicere deres kunder med det bedste design og emballage, samt produktudvikling til lagerløsninger og salgssupport. Scan Wear var desuden en af de første virksomheder, som FlowFactory kursisterne havde den udsøgte fornøjelse at arbejde med.

Se partnerens hjemmeside »

Vi er altid på udkig efter nye spændende samarbejdspartnere og udvider løbende vores netværk. Som partnervirksomhed er I med som opgavestiller på et årligt projektforløb, hvor vi sammen definerer en digital og aktuel udfordring, som vores kursister kan løse. Vi tror på, at et godt samarbejde mellem uddannelse og erhvervsliv skaber stor værdi for begge parter. Hvis I vil høre mere om hvad FlowFactory kan tilbyde jer som partnervirksomhed, vil vi meget gerne høre fra jer.

Kontakt os her »