Luk menu

Teamet

Bag FlowFactory hf-uddannelsen står en ambitiøs gruppe af undervisere, vejledere og uddannelsesledere, som deler den fælles vision, at din læring skal være sjov, give mening og skabe værdi for fremtidens samfund. For at skabe den bedst mulige hf uddannelse til dig har vi sammensat et stærkt team med mange forskellige talenter. Sammen dækker vi en solid faglig viden inden for videnskab, sprog, kultur og ikke mindst digital teknologi. 

 

Projektlederne Troels og Jakob  

 

Troels Lærke er uddannet Arkitekt ved Arkitektskolen i Aarhus. Troels har stor erfaring med at facilitere kreative processer fra behov til det færdige produkt. Han brænder for innovation og design og har ud over undervisningserfaring arbejdet som designer og arkitekt hos anerkendte tegnestuer i Danmark og USA. Troels begejstres over digital teknologi, som skaber værdi og giver lige adgang til viden og oplevelser for alle mennesker.Troels Lærke
Projektleder FlowFactory
Adjunk i design og innovation
cand.arch
trl@vucsyd.dk
29 99 60 68


Jakob Esben har som underviser siden 2009 været med til at udvikle de kreative hf-fag ved VUC Syd og arbejdet med skolens 1:1 iPad koncept. Jakob er certificeret Apple Distinguished Educator og Apple Professional Development trainer og har tidligere arbejdet med brugerdreven innovation ved Designskolen Kolding. Udover at være et stort gadget begejstret legebarn, brænder han for hvordan viden omkring robotteknologi, kodning, prototyping, kreativ problemløsning kan udbredes i skoleverdenen.

Jakob Esben Hansen
Projektleder FlowFactory
Lektor i design og innovation
Apple Distinguished Educator
BA Industriel Design og cand.it
jeh@vucsyd.dk
21 79 58 34

Apple distinguished educator

 

Undervisere på hf FlowFactory

 

Dennis Thygesen er uddannet cand.mag. i historie og engelsk ved Aarhus og Syddansk universitet. Han har en baggrund i sport og efterskoleverdenen, brænder for at udvikle undervisnings- og læringskompetencer i en digitaliseret verden, og er certificeret Apple Distinguished Educator.

Dennis Bertz Thygesen
Adjunkt i engelsk og historie
Apple Distinguished Educator
dbt@vucsyd.dk

Apple distinguished educator

Vivi Michelsen er lektor i dansk og religion samt uddannet læsevejleder og mentor med stor erfaring med tværfaglige undervisningsformer og specialiseret viden om læse- og skrivestrategier. Vivi elsker at udforske spændende problemstillinger fra utraditionelle vinkler.

Vivi Karina Michelsen
Lektor i dansk og religion
Apple Distinguished Educator
vm@vucsyd.dk

Apple distinguished educator

Lilith har læst international samfundsfag, geografi og byplanlægning på RUC og KU. Lilith har dansk og international erfaring med projektbaseret arbejde og facilitering af deltagelsesprocesser. Hun anser den tværfaglige og projektorienterede læring som lige dele uddannelse og demokratisk dannelse.

Lilith Katinka Gimbel
Adjunkt i geografi og samfundsfag
gim@vucsyd.dk

Camilla Katrine Hollmann er adjunkt i biologi og blev færdiguddannet fra Syddansk Universitet i 2016 med en specialiseret viden inden for formidling af biologi. Camilla vil gerne stimulere kursisternes undren med virkelighedsnær undervisning, der får dem til være nysgerrige på sig selv og deres omgivelser.

Camilla Katrine Hollmann
Adjunkt i biologi
Cand.scient. i biologi med profil i medier og kommunikation
ckh@vucsyd.dk

Mickael er uddannet som informatiker/elektroniker fra Tehran Universitet. Han har også været adjunkt i fysik. Desuden har Mickael opnået en bachelor som folkeskolelærer med matematik, fysik/kemi, engelsk, og specialpædagogik fra UC Syd.

Mohammad Mickael Seyedsadri Underviser i matematik
mse@vucsyd.dk