Luk menu

Uddannelsen

Er du vild med design, iværksætteri og digitale medier?
Så er hf FlowFactory noget for dig!

FlowFactory er en unik, 2-årig hf-uddannelse til nysgerrige unge, der tør udfordre hverdagen og være med til at forme fremtidens digitale samfund. Vi vil udvikle dig fra at være forbruger af digitale produkter til at være kreativ producent af digitale løsninger.

Vi mener, at uddannelse og læring skal være sjovt, give mening og skabe værdi. FlowFactory er en projektorganiseret hf-uddannelse med fokus på innovation, digital teknologi og app-udvikling. Vi hylder nysgerrighed, kreativitet og selvstændighed, og vores mål er at give dig unikke kompetencer inden for digitalt iværksætteri og kreativ problemløsning. Derfor arbejder vi med læring i den virkelige verden og udfordringer, der bliver stillet i samarbejde med vores netværk af innovative partnervirksomheder.

Vores mission er at uddanne studenter, der kan navigere i en verden i konstant forandring. Vi vil skabe kreative og entreprenante unge, som vil designe fremtidens digitale samfund.

 

Hf med projektarbejde

På FlowFactory lærer du primært i projektarbejde, hvor du løser virkelige problemstillinger og udvikler digitale koncepter for vores partnervirksomheder. Derfor kommer virkelighedsnære projektforløb til at præge din hverdag som kursist, hvor viden og metoder fra de klassiske hf-fag bliver bragt i sammenspil med de projekter og udfordringer din projektgruppe arbejder med.

  

Dine fremtidsmuligheder og kompetencer

FlowFactory resulterer som alle andre gymnasiale uddannelser i et eksamensbevis og en studenterhue med adgang til en lang række videregående uddannelser. I arbejdet med at udvikle digitale produkter bliver du mester i at samarbejde, tænke innovativt og løse komplekse udviklingsopgaver. Du vil lære at planlægge et projekt fra ide til produkt, service eller oplevelse og hurtigt føle dig hjemme i den kreative arbejdsproces. Derudover får du i løbet af uddannelsen opbygget et stærkt fagligt netværk og en stor kontaktflade til innovative virksomheder. Alt dette vil være med til at udvide din horisont, inspirere til karrieredrømme og gøre dig til en aktiv del af en fremtid i rivende udvikling.   

 

Hf fag på FlowFactory

Hf obligatoriske grundfag
Dansk A
Engelsk B
Matematik C
Naturfag (biologi C, geografi C og kemi C)
Kultur- og Samfundsfag (historie B, samfundsfag C og religion C)
Kunstnerisk fag: Design og arkitektur C

Mulige suppleringsfag
Matematik B og A
Samfundsfag B
Fysik C og B
Kemi B
Biologi B
Geografi B
Kinesisk C

Obligatorisk valgfag
Innovation C

Flow fagpakke
Design og arkitektur B
Informatik C

 

Tag kontakt

Kontakt projektlederne

Book en tid med en vejleder

Faktabox

  • 2-årig hf-uddannelse
  • Uddannelsen starter hvert år i august
  • Vi optager 50 kursister pr. årgang
  • Fokus på kreativ problemløsning, app udvikling og digitale medier
  • Læring sker i projektforløb i samarbejde med en række innovative partnervirksomheder
  • 1700 m2 kreativt læringsmiljø med workshop faciliteter og innovationsrum